درباره

شیما فَِیلی  تسهیل گر مهارت های زندگی و الفبای هستی، طراح و مربی بازی های هدفمند والد و کودک هستم

و تاکنون کارگاه ها ،جشن بازی ها و شادمانه های متعدد من و کودکم را هدایت کرده ام . درصدد  توسعه ی همه جانبه ی کودکان و همچنین زنده کردن کودک درون والدین هستم تا همانند کودکانشان در حال زندگی کنند و اکنون را دریابند و با کودکان همراه شوند. اصل بر حضور در زمان حال است نه در گذشته و آینده بودن

خدای را شاکرم که از محضر اساتید قرآنی چونان بانوی فرهیخته دکتر منصوره شایسته، استاد احمدرضا اخوت و دکتر علی قادری و مهندس محمد باقریان بهره‌مند بوده ام و حاصل این بهره مندی ساده سازی مفاهیم قرآنی با بازی برای کودکان بوده است. پس از چند دوره کارگاههای بازی ها و نامه های فلق درحال نگارش کتاب آن هستم که به زودی برای چاپ آماده می گردد و اگر همت کتم آن را به بازی اپلیکیشنی هم تبدیل می کنم.

تسهیلگر فبک(فلسفه برای کودکان) در مدارس و موسسات خصوصی می باشم و از دانش پژوهان دکتر فرزانه شهرتاش یکی از بنیانگذاران فبک در ایران هستم.دنیای فبکی در زندگی شخصیم خیلی کمکم بود دنیای ریزبینی و چیستی ها که باعث شد همه چیز را شفاف سازی کنم و علتش را بفهمم انوقت بیهوده قضاوت نکنم.

کانون بهین زی را از سال ۹۳ تا کنون هدایت کرده ام .

این کانون فعالیت خود را در فضاهای مجازی وشبکه های اجتماعی با اتاقهای فکر آغاز نمود و کم کم همگام با رشد تکنولوژی و علاقه ی مخاطبان فعالیت خود را گسترش داده است.

انواع کارگاههای مجازی و حضوری را برگزار کرده است که در زمینه روانشناسی ، عرفانی ، قرآنی ، بازی و تلفیقی از آنها می باشد که برای تعدیل ارتباطات چهارگانه ی آدمی (خویش ، خدا ، هستی و دیگری) و بالا بردن سطح آگاهی افراد طراحی شده است در مجموع حدود ۵۰۰ دانش پژوه در کارگاه ها شرکت کرده اند و در گروه مجازی آکادمی دانش پژوهان تبادل اطلاعات می کنند.

۲۷ جشن بازی هم با حضور والدین و کودکان در پرونده ی خود دارد.

درصدد راه اندازی موسسه ای جهت توسعه ی کودک با اهدافی بسیار گسترده تر بودم که در طراحی مدرسه سواد عمومی کودکان با دوست عزیز و فهیمم سپیده جعفری آشنا شدم و با همکاری و تجارب ارزشمند ایشون آکادمی ثریایی ها را راه اندازی و راهبری کردیم

به دنبال کشف قانون طبیعت و قانون افراد هستم تا قانونمدار زندگی کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.